Welcome

Ga ik vandaag wel/niet sporten?

Verzin jij ook wel eens smoesjes als het gaat om de tijd of zin vinden om te sporten?
Je zult verbaasd staan over hoe goed je je gaat voelen als je sporten een onderdeel maakt van je dagelijkse routine!

We kennen het allemaal, te druk, te laat thuis, kinderen zeuren aan je hoofd, je voelt je niet helemaal lekker….dus is het excuus gemakkelijk gevonden om niet te hoeven sporten. En voor je het weet ga je al helemaal niet meer en kost het alleen maar meer moeite om je er toe aan te zetten om naar de sportschool te gaan. En geloof me, je bent echt niet de enige…

Verander je mindset

Toegegeven, het is niet gemakkelijk om de draad weer op te pikken. Maar je kunt er wat aan doen en zo hoeft het niet altijd te altijd te blijven. Want diep in je hart weet je best dat een beetje sporten en bewegen heel goed voor je is. Sterker nog, je vermoeide en overbelaste gevoel zal door het sporten juist verdwijnen en je zult je weer fit gaan voelen. En dat is iets wat je je nu nog helemaal niet voor kunt stellen.

Dit maakt het natuurlijk moeilijk om die eerste stap te zetten en weer vol goede moed aan de slag te gaan. Je kunt het voordeel nu nog niet overzien.
Wat je hier bij kan helpen, is om je mindset al vast een beetje voor de gek te houden. Wat bedoel ik hier mee? Heel simpel, pak alvast je sporttas in of plan nu al iedere week 2 uurtjes vrij. Ook al ga je nu nog niet echt op pad, als je deze routine inbouwt dan zul je merken dat je de drempel naar de sportschool aan het verlagen bent. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *